Kontrakt för deltagande - Ungas fritid

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Denna e-tjänst är ett digitalt kontrakt och är till för dig som har valt att delta i verksamhet organiserad av Ungas fritid.

 

Vi som arbetar här vill hälsa dig välkommen och kort informera er om vår verksamhet samt ta del av uppgifter från dig (elev/barn) och målsman.

Ungas fritid i Svedala kommun finns till för dig som är mellan 13-18 år. Vi erbjuder en bred verksamhet med fokus på ungdomsinitiativ, informellt och icke-formellt lärande med målsättningen att unga genom oss kan skapa sig en meningsfull och utvecklande fritid. I vår verksamhet driver vi olika projekt, arrangerar lovverksamhet, tjej- och killgrupper, äventyrspedagogik samt öppen verksamhet kvällstid på våra mötesplatser. Personalen har ett coachande förhållningssätt och till oss kan du komma för att få stöd och hjälp med att förverkliga dina idéer, stora som små.

 

Som deltagare i vår verksamhet förväntar vi oss att du har ett trevligt och icke kränkande bemötande gentemot både personal och andra besökare samt att du respekterar och följer de förhållningsregler som finns. Ungas fritid ersätter inte förlorade/stulna värdesaker eller värdesaker som går sönder. Ungdom ansvarar själv för sina värdesaker.

Ungas fritidsverksamhet är alkohol- och drogfri! 

 

Om du bryter mot förhållningsreglerna eller om vi påträffar dig påverkad kontaktas målsman och du får lämna verksamheten. Återkopplande samtal med personal krävs innan du är välkommen i verksamheten igen.

Känner vi en oro kring ditt välmående så har vi även en skyldighet att kontakta socialtjänsten för en orosanmälan. Vid misstanke om brott kontaktas alltid polis.

Har ditt barn någon allergi, sjukdom, funktionsvariation eller annat som ni önskar att vi tar del av, kontakta personalen så kan vi i största möjliga mån tillgodose behov därefter.

 

Kontaktuppgifter

Ungas fritid Svedala

Lina Walldén                               0722-540543

Stephanie Georghiou              0709-896412

Elsa Nilsson                                 0709-896404

Erna Gadzo                                 070-9896403             

               

Ungas fritid Bara/Klågerup

Mattias Hallin                             0709-478207

Mårten Jönsson                         0709-896401

Emma Åkesson                          0709-478492

Nicole Stigenholm                   0709-896424

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

  • BankID eller Mobilt BankID

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa